HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σέρρες: Ο 22χρονος δράστης και το 20χρονο θύμα του άγριου φονικού στην πλατεία του χωριού


Το άγριο φονικό ενός 22χρονου, που μαχαίρωσε τον 20χρονο φίλο του στην πλατεία του χωριού Άνω Καμήλα, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.
Ο 22χρονος δράστης, τα ξημερώματα της Τρίτης, επιτέθηκε και μαχαίρωσε στην καρδιά τον 20χρονο νεαρό, επειδή σύναψε σχέση με την πρώην κοπέλα του και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο δράστης επισκεπτόταν συχνά το χωριό της Άνω Καμήλας, καθώς εκεί μένει ο πατέρας της μητέρας του, δηλαδή ο παππούς του και έτσι γνωριζόταν με τα παιδιά του χωριού.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη, το απόγευμα, η Αστυνομία κατάφερε και εντόπισε τον δράστη στο σημείο που κρυβόταν, τον συνέλαβε και τον μετέφερε στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος του 20χρονου έχει δημοσιεύσει στα social media φωτογραφίες με το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τον άτυχο νεαρό.

Συγκλονίζει το άγριο φονικό στις Σέρρες

Συγκλονίζει το άγριο φονικό στις Σέρρες

Όπως φαίνεται, ο δράστης, γυμνός από την μέση και πάνω, κρατάει ένα μαχαίρι μπροστά από το στόμα του και γράφει χαρακτηριστικά ως σχόλιο «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω στόρι», κάτι που μπορεί σημαίνει ότι ο νεαρός κοινοποίησε την φωτογραφία αφού έκανε το άγριο φονικό.

Επίσης, υπάρχει και ένα βίντεο στο οποίο ο δράστης κουνάει το μαχαίρι του και σε μια στιγμή το εστιάζει στην κάμερα του τηλεφώνου του, δείχνοντας το αίμα που έχει πάνω στην λεπίδα και όλα αυτά την στιγμή που ακούει ένα τραγούδι.
 
Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η οικογένεια του 22χρονου έχει προβλήματα και στο σχολείο τον απέβαλαν συχνά λόγω παραβατικής συμπεριφοράς, ενώ πριν από μερικούς μήνες είχε τελειώσει και την στρατιωτική του θητεία.

Ο άτυχος 20χρονος που μαχαιρώθηκε θανάσιμα στις Σέρρες

Συγκλονίζει το άγριο φονικό στις Σέρρες


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια