Για ακόμη μια μέρα η Αττική καταγράφει τα περισσότερα κρούσματα από τα 3493 που προκάλεσε ο κορονοϊός τις τελευταίες 24 ώρες, κάτι λογικό μιας είναι η πολυπληθέστερη Περιφέρεια της Ελλάδας.
Ο ΕΟΔΥ ενημερώνει αναλυτικά για την γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων και σήμερα. Έτσι λοιπό, από τα 3.493 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, τα 927 είναι στην Αττική, τα 441 είναι στην Κρήτη και τα 316 είναι στη Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά τα κρούσματα στην Αττική, καταγράφηκαν ως εξής:
- Ανατολική Αττική 142
- Βόρειος τομέας Αθηνών 112
- Δυτική Αττική 47
- Δυτικός τομέας Αθηνών 132
- Κεντρικός τομέας Αθηνών 240
- Περιφέρεια Νήσων 29
- Νότιος τομέας Αθηνών 89
- Πειραιάς 136
Εκτός από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι περιφέρειες στις οποίες ο κορονοϊός χτυπάει «κόκκινο» και καταγράφεται τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων είναι:
Ηράκλειο 228
Ρόδος 117
Χανιά 147
Επίσης, σε 44 περιφέρειες της χώρας μας, καταγράφεται διψήφιος αριθμός κρουσμάτων.
Κορονοϊός: Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων του 24ώρου














0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!