HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Επανέρχεται ο Βαγγέλης Λαγδάρης δηλώνοντας με νόημα: "Όταν το ψέμα δεν έχει τέλος …"


Σε σημερινή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Βαγγέλης Λαγδάρης, επανέρχεται να θυμίσει, ότι οι 14 παιδικές χαρές των οποίων οι εργασίες κατασκευής τους ξεκινάει, και που ανακοινώθηκαν με δελτίο τύπου της σημερινής διοίκησης του Δήμου που εξέδωσε την περασμένη εβδομάδα (διαβάστε εδώ), είναι ουσιαστικά αποτέλεσμα της δικής του (και της διοίκησής του) εργασίας, και απλά υλοποιείται σήμερα με τρία (3) χρόνια καθυστέρηση.

Στην ίδια ανάρτησή του κατηγορεί τον νυν Δήμαρχο κ. Α. Μανώλα ότι "προσπαθεί να οικειοποιηθεί το συγκεκριμένο έργο λέγοντας για άλλη μια φορά ψέματα, ότι δήθεν αυτός αποφάσισε το που θα γίνουν οι παιδικές χαρές" και καταλήγει: "αυτό κι αν δεν είναι ψεύτο λαϊκισμός".

Ο κ. Λαγδάρης καταλήγει στην δήλωσή του...: 

"Φτάνει πια το ψέμα ,η υποκρισία και ο λαϊκισμός .
Τώρα που ξεκινούν για υλοποίηση πολλά έργα ,έστω και με μεγάλη καθυστέρηση ,που εμείς τα λέγαμε προεκλογικά ενώ η σημερινή διοίκηση τα αμφισβητούσε , χρειάζεται λίγο αξιοπρέπεια ,σεβασμός και κυρίως ψυχραιμία !!!"

Ολόκληρη η σημερινή δήλωση του κ. Λαγδάρη:

"Όταν το ψέμα δεν έχει τέλος …

Μετά από καθυστέρηση τριών ετών ,επιτέλους ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή των 14 παιδικών χαρών. 

Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά που υλοποιείται ένα ακόμα έργο που μελετήσαμε και εντάξαμε στο πρόγραμμα φιλόδημος // ( 31/10/18)

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 359.000€ .

-215.000€ από το πρόγραμμα φιλόδημος ,

-114.000€ από επιχορήγηση που εξασφαλίσαμε από το ΥΠΕΣ το 2019 και

-30000€ από υπόλοιπο ΣΑΤΑ 2019. 

Ο δήμαρχος  της παντελούς έλλειψης οράματος και πρωτοβουλιών με ανακοίνωσή του προσπαθεί να οικειοποιηθεί το συγκεκριμένο έργο λέγοντας για άλλη μια φορά ψέματα, ότι δήθεν αυτός αποφάσισε το που θα γίνουν οι παιδικές χαρές, χωρίς μάλιστα να λαμβάνει υπόψην τον αριθμό των ψηφοφόρων,- αυτό κι αν δεν είναι ψεύτο λαϊκισμός -  

Οι παιδικές χαρές θα γίνουν εκεί που καθορίζει η μελέτη του έργου ,η οποία συντάχθηκε, εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο  και εντάχθηκε σε πρόγραμμα από την δική μας δημοτική αρχή. 

Φτάνει πια το ψέμα ,η υποκρισία και ο λαϊκισμός .

Τώρα που ξεκινούν για υλοποίηση πολλά έργα ,έστω και με μεγάλη καθυστέρηση ,που εμείς τα λέγαμε προεκλογικά  ενώ η σημερινή διοίκηση τα αμφισβητούσε , χρειάζεται λίγο αξιοπρέπεια ,σεβασμός και κυρίως ψυχραιμία !!!"

Η ανάρτησή του:




Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια