Για τους λάτρεις των πικάντικων γεύσεων
Υλικά
- 4 στήθη κοτόπουλου ψιλοκομμένα
- 1 κ. σ. κάρυ σε σκόνη
- 1 κ. σ. μείγμα γκαράμ μασάλα
- 1 κ. σ. σκόνη τσίλι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη ντομάτα
- 3/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι
- 1 2/3 φλ. τσαγιού γάλα καρύδας
- 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
- Κόλιανδρο για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε σε μία γάστρα το κοτόπουλο.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα.
- Ρίξτε τη σάλτσα στο κοτόπουλο και ανακατέψτε καλά για να πάει παντού το μείγμα.
- Κλείστε την γάστρα και σιγοψήστε για περίπου 4 ώρες.
- Σερβίρετε με ρύζι και γαρνίρετε με κόλιανδρο.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!