Την προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου:«ΑΝΟΡΥΞΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΚ ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΤΟΥ Δ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ», υπέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ, κ.Ιωάννης Συμεωνίδης.
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας διαθέτει τους απαραίτητους πόρους για την χρηματοδότηση των εργασιών, που προέρχονται από το Τεχνικό Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών έτους 2021. Αντικείμενο της παρούσας Προγραμματικής Σύμβασης είναι η εκτέλεση του έργου «Ανόρυξη γεώτρησης για τη συμπληρωματική ύδρευση της ΤΚ Τριλόφου του Δ. Κατερίνης»
Σκοπός της παρούσας Σύμβασης είναι η συνεργασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας - Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κατερίνης, που κατά νόμο έχει την αρμοδιότητα για την έκδοση αδείας, κατασκευή και εκμετάλλευση υδρογεώτρησης και προορίζεται να αντιμετωπίσει και να αμβλύνει τα προβλήματα λειψυδρίας, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, τόσο του Τριλόφου όσο και των Τ.Κ. Νέας Τραπεζούντας και Κούκου.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!