Με το δεξί ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των νεανίδων για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα επικράτησαν του Πελασγού Μεγαλόπολης με σκορ 64-35.
Οι αθλήτριες του Στέλιου Χατζηϊωάννου επέβαλαν από την αρχή του παιχνιδιού τον ρυθμό τους και έκλεισαν το 1ο δεκάλεπτο με σκορ 25-9.
Ανάλογη ήταν η συνέχεια και στο 2ο δεκάλεπτο, με το ημίχρονο να τελειώνει με σκορ 40-19, ενώ το επίσης μέρους 17-5 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου έδωσε στην αναμέτρηση διαδικαστικό χαρακτήρα.
Το πρόγραμμα της Πέμπτης βρίσκει τον Πιερικό Αρχέλαο να αγωνίζεται για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Πρωτέα Βούλας στις 15.00.
Πιερικός Αρχέλαος- Πελασγός 64-35
Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηϊωάννου): Καραλή, Κιολέογλου Ν 19(3), Μάντζου 16(1), Δημουλιού 12(2), Κιολέογλου Γ. 3, Παπαζιώγα 4, Κόκκαλη, Γελαστοπούλου, Ζαρκανέλα 8, Αλμπάνη 2
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!