Μια συνταγή όλο γεύση και αρώματα
Υλικά
- 500 γραμ. λαζάνια
- 4 ματσάκια πλατύφυλλο βασιλικό
- 5 σκελίδες σκόρδου, χοντροκομμένες
- 200 ml ελαιόλαδο
- 100 γραμ. τριμμένη παρμεζάνα
- 300 γραμ. φέτα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Ρίχνετε στο μπλέντερ το βασιλικό, το σκόρδο και το ελαιόλαδο και χτυπάτε μέχρι να έχετε μια αρκετά ομοιογενή πάστα.
- Μόλις είναι έτοιμη, τη μεταφέρετε σε ένα μπολ, προσθέτετε την παρμεζάνα και ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι. Δοκιμάζετε και αλατοπιπερώνετε.
- Στη συνέχεια βουτυρώνετε ένα ταψάκι και στρώνετε τα λαζάνια. Κατόπιν απλώνετε μια στρώση από τη σάλτσα πέστο. Έπειτα βάζετε δεύτερη στρώση λαζάνια, μετά πέστο και φέτα. Ομοίως και με την τρίτη στρώση
- Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!