HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ενάντια σε κάθε μορφή διαχωρισμού και ανισότητας των εργαζομένων από την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας ΟΛΥΜΠΟΣ


Από την ίδρυση του σωματείου μας, το όχι και τόσο μακρινό 2007 έως και σήμερα, δώσαμε αρκετές μάχες που φάνταζαν ‘’άνισες’’ λόγω κυρίως του μικρού μεν, ευέλικτου δε σχήματος μας, όσο και της παρωχημένης νοοτροπίας της απαίδευτης κοινωνίας.

     Σχεδόν μόνοι μας, ευαισθητοποιήσαμε τους πολίτες και τους επιχειρηματίες του νομού μας και έγιναν αρωγοί των προσπαθειών μας για μία πιο μοντέρνα προσέγγιση στην διάσωση και επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα.

    Δώσαμε και την τελευταία ικμάδα μας για την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης κατάστασης που κληθήκαμε να διεκπεραιώσουμε εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας.

    Στην πορεία μας αυτή, επιχειρούσαμε ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ από την πολιτεία με μέσα προστασίας, προσφορά της τοπικής κοινωνίας.

     Άλλοι από εμάς ασθένησαν, άλλοι πάλι όχι, μα ποτέ δεν το βάλαμε κάτω, όσο και αν ο εργασιακός κάματος ήταν πάντα βαρύς πάνω στους ώμους μας. Δεν λιποψυχήσαμε, δεν δείξαμε ίχνος φόβου λόγω του υψηλού φρονήματος και της αίσθησης του καθήκοντος που μας διακατέχει. Τώρα όμως θα τα χαλάσουμε! Από ήρωες και άξιους χειροκροτήματος και συγχαρητηρίων, μας υποβιβάζεται και υλικά (που είναι άραγε το επίδομα και το βαρύ και ανθυγιεινό που με έπαρση υποσχόταν ο υπουργός υγείας και ΠΟΤΕ δεν είδαμε), όσο και σαν Διασώστες με την απόφαση για υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό και απομάκρυνση από τον φυσικό χώρο της εργασίας μας, το ασθενοφόρο.

    Θέλουμε να κάνουμε την ξεκάθαρη δήλωση πως θα ταχθούμε σθεναρά δίπλα στο ταλαιπωρημένο σώμα των Διασωστών - μελών του σωματείου μας, που όλον αυτόν τον καιρό ήταν στην πρώτη γραμμή και να τονίσουμε πως η αυτοδιάθεση του καθενός στο αν θα κάνει ή όχι το εμβόλιο είναι καθαρά προσωπικό του θέμα και σίγουρα όχι εκβιαστικό δίλημμα ‘’ή εμβολιάζεσαι ή απολύεσαι’’!

     Θέλουμε επίσης να ξέρουμε, πως αξιολογείται η ανθρώπινη ζωή και η προσφορά των υπαλλήλων που όλον αυτόν τον καιρό "έβγαλαν το κάρο από την λάσπη".

      Είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή διαχωρισμού και ανισότητας των εργαζομένων που πιθανόν θα προκύψει από την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και είναι καθήκον μας να σταθούμε δίπλα στους πραγματικούς ήρωες που τόσο απερίσκεπτα προσπαθείτε να τους αποδημήσετε και να πλήξετε το φιλότιμο τους. Οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια και εκβιασμός, απλά δεν θα περάσει!

     Καλούμε όλους  τους εργαζομένους μέλη του Σωματείου μας,  να μην καταθέσουν  στην υπηρεσία μας τα Πιστοποιητικά Εμβολιασμού ή Νόσησης, κανείς μας  δεν πρέπει να γίνει συνεργός για την περικοπή μισθού   συναδέλφων  !!!

 

 Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους συναδέλφους ανά την χώρα.....


Με τιμή  για το Δ.Σ.:

          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    Ποικιλίδης Ιωάννης                                                                    Βάιος Βασίλειος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια