HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Open: Νέο επεισόδιο με τη δημοσιογράφο Ελευθερία Σπυράκη – Κάτοικος την έσπρωξε ενώ ήταν σε ζωντανή σύνδεση (Video)


Για ακόμα μια φορά η δημοσιογράφος του Open Ελευθερία Σπυράκη δέχτηκε επίθεση από κάτοικο στα Ελληνικά Ευβοίας.

Η ρεπόρτερ μόλις λίγα 24ωρα μετά την επίθεση που δέχτηκε η ίδια και το συνεργείο του Open στην Βαρυμπόμπη βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκε στα Ελληνικά Ευβοίας, όπου ο πύρινος εφιάλτης δεν έλεγε να κοπάσει.

Την ώρα, λοιπόν, που ξεκίνησε να μεταδίδει τι συμβαίνει στο σημείο με το μέτωπο της φωτιάς, μία κάτοικος την έδιωξε φωνάζοντάς της ότι βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο.

Αμέσως, ο παρουσιαστής του δελτίου του Open, Γιάννης Παπαδόπουλος διέκοψε τη σύνδεση, μέχρι η ρεπόρτερ να βρεθεί σε άλλο σημείο, χωρίς ένταση.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια