Είναι πλέον οριστικό. Η σέντρα Super League της νέας σεζόν θα γίνει μαζί με....το πρώτο κουδούνι στα σχολεία!
Super League: Ούτε στη ΓΣ της Δευτέρας (23/8) εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος, με τη σέντρα πλέον να πηγαίνει για το διήμερο 11-12/9.
Η προγραμματισμένη για τις 12:30 τηλεδιάσκεψη της λίγκας αναβλήθηκε ομόφωνα πριν καν αρχίσει και πλέον η λίγκα θα συνεδριάσει την επόμενη Τρίτη, 31 Αυγούστου.
Να σημειωθεί πως χρειάζεται να πουν τουλάχιστον τα 3/4 των μελών, δηλαδή 11 ομάδες, το «ναι».
Έως τώρα οι ομάδες που έχουν δεδομένα τηλεοπτικά συμβόλαια είναι οι Ολυμπιακός, Αρης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα με τη NOVA και οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ με την COSMOTE.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!