HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τέλος ο… «βραχνάς» του χρέους των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ της ΔΕΥΑΚ προς την ΔΕΗ!!! Τι άμεσο όφελος θα έχουν οι δημότες της Κατερίνης;


Φαίνεται πως ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος είναι αποφασισμένος να κλείσει όλες τις «πληγές» του παρελθόντος (αν προλάβει) μέσα στην πρώτη τετραετία της διοίκησής του, ώστε στην δεύτερη να προχωρήσει σε έργα μεγάλης εμβέλειας.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν έγκυρες πηγές από το περιβάλλον του ίδιου του δημάρχου.

Στα πλαίσια αυτού του σκεπτικού (και προγραμματισμού) φαίνεται να κινείται και η πρόσφατη ανακοίνωση (1 Σεπτεμβρίου) του αντιδημάρχου οικονομικών κ. Νταντάμη Γιάννη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε ο κ. Νταντάμης:

«Σήμερα κόπηκε το ένταλμα πληρωμής των 7.353.108.77€ για την άποπληρωμη χρέους της ΔΕΥΑΚ προς τη ΔΕΗ μετά από την επιχορήγηση που έλαβε ο ΔΗΜΟΣ Κατερίνης  από το Υπουργείο εσωτερικών.

Μεγάλη επιτυχία του Δημάρχου μας Κώστας Κουκοδήμος ώστε μετά από πολλά χρόνια να μπορέσει επιτέλους η ΔΕΥΑ Κατερίνης να αλλάξει σελίδα.»

Η ανάρτησή του:

Με απλά λόγια, ο… «βραχνάς» των 7,5 περίπου εκατομμυρίων ευρώ, χρέους της ΔΕΥΑ Κατερίνης προς την ΔΕΗ, με βάση την παραπάνω ανακοίνωση, φαίνεται ν’ αποτελεί παρελθόν οσονούπω. Αυτό φυσικά είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο για τους δημότες της Κατερίνης, και θα είναι ακόμη πιο ευχάριστο, αρκεί να συνοδεύεται και από γενναίες μειώσεις στην τιμή του νερού. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε λίγο ακριβοί στην τιμή του νερού.

Καταλαβαίνουμε ότι η στενότητα στην ρευστότητα της επιχείρησης τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με τους κακοπληρωτές καταναλωτές του Δήμου Κατερίνης (επιχειρήσεις και ιδιώτες) αποτέλεσαν ισχυρά κίνητρα στην αύξηση του νερού.

Τώρα όμως που η ΔΕΥΑΚ απαλλάσσεται από ένα σημαντικό οικονομικό βαρίδιο, και… «αλλάζει σελίδα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Γιάννης Νταντάμης στην παραπάνω ανακοίνωσή του, σίγουρα θα βρει περιθώρια να ελαφρύνει οικονομικά τους δημότες της Κατερίνης, έτσι ώστε να αισθανθούν και αυτοί στην τσέπη τους τα οφέλη της διοίκησης Κουκοδήμου.

Άλλωστε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Γιάννης Συμεωνίδης, μαθαίνουμε ότι εργάζεται άοκνα ώστε να «στρώσει» την επιχείρηση αυτή και να την κάνει πάλι κερδοφόρα, για το καλό όλων των Κατερινιωτών.  



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. εγκληματική διαχείριση της ΔΕΥΑΚ και σκάνδαλα επί σκανδάλων εξ ου και η έκθεση της ΣΟΛ δεν προχώρησε ποτέ! και η κυβέρνηση λόγω των κονέ του ΚΟΥΚΟ πληρώνει(με τους φόρους μας!!) τα "κόλπα" κάποιων! και το παρουσιάζουν ως μεγάλη επιτυχία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!