HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πέθανε από κορονοϊό πλήρως εμβολιασμένη με υποκείμενα νοσήματα


Δεύτερος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου ατόμου από κορονοϊό στη Χαλκίδα. Μία γυναίκα με υποκείμενα νοσήματα έχασε τη μάχη.
Πέθανε μια γυναίκα που ήταν πλήρως εμβολιασμένη από κορονοϊό, χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Πρόκειται για μια 80χρονη γυναίκα που είχε υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με το evima.gr, όπως δήλωσε γιατρός του νοσοκομείου, η άτυχη γυναίκα είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, νοσηλευόταν σε απλή κλίνη ΜΕΘ, όμως χθες παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές, με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Μόλις λίγες μέρες πριν, στις 10 Σεπτεμβρίου, κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο και ένας 55χρονος, ο οποίος ήταν επίσης πλήρως εμβολιασμένος. Είχε πολύ σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν από αρχές Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο.

Τον πρώτο θάνατο πλήρως εμβολιασμένου ασθενούς με κορονοϊό είχε ανακοινώσει ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, στις 15 Αυγούστου. Όπως είχε πει, επρόκειτο για ασθενή ο οποίος ήταν στη μονάδα του, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και είχε συμμορφωθεί πλήρως με τα υγειονομικά πρωτόκολλα- και ο ίδιος και τα παιδιά του.

Σημείωνε, ωστόσο, ότι πρόκειται για εξαίρεση στο σύνολο των περίπου 13.000 νεκρών της πανδημίας. «Είμαστε κατηγορηματικοί σε αυτό. Είναι για μία εξαίρεση», είπε που την βλέπει όλος ο κόσμος. «Η μετάλλαξη Δέλτα προσβάλει και τους εμβολιασμένους», ανέφερε.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια