Η Αμερικανική Ιατρική Εταιρεία (ΑΜΑ) -η οποία ανέκαθεν χρηματοδοτούνταν ποικιλοτρόπως και πολύ γενναιόδωρα από την Big Pharma- ασχολείται τώρα με την εκπαίδευση των μελών της να λένε ψέματα στους ασθενείς παρέχοντας πληροφορίες που μπορεί να τους σκοτώνουν. Πρόσφατα η ΑΜΑ δημοσίευσε ένα έγγραφο στο οποίο υποστηρίζει ότι «η άπληστη παραπληροφόρηση διαβρώνει την εμπιστοσύνη του κοινού στην επιστήμη και υπονομεύει την εμπιστοσύνη στους γιατρούς και ιατρικά ιδρύματα». Και για να αποκτηθεί ξανά αυτή η χαμένη εμπιστοσύνη, η AMA αποφασίζει να διδάξει στους γιατρούς πώς να λένε ψέματα στον κόσμο για τον COVID.
• Στη σελίδα 9 του εγγράφου, παραθέτει μια πρόσφατη δημοσκόπηση του ιδρύματος De Beaumont και προτείνεται η χρήση μιας «εναλλακτικής γλώσσας» που μπορεί να βοηθήσει στην υποβάθμιση του πραγματικού περιεχομένου των μηνυμάτων για την COVID-19. Σύμφωνα με αυτή, υποδεικνύεται στους γιατρούς να αντικαθιστούν ορισμένες λέξεις ή φράσεις με άλλες με τρόπο ώστε να ακούγονται λιγότερο ολοκληρωτικές.
Παράδειγμα: Να αντικαθιστούν τον όρο «ποσοστά νοσηλείας» με τον όρο «θάνατοι» με αποτέλεσμα να υπερβάλλονται οι «θάνατοι από Covid» και να καλλιεργείται η μαζική υστερία. Όπως επίσης να αντικαθιστούν ορισμένους όρους όπως το «κλείδωμα» (lockdown) με τον ευφημισμό «παραγγελία παραμονής στο σπίτι», επειδή αυτό κατά κάποιον τρόπο ακούγεται λιγότερο ολοκληρωτικό.
Δεν πρόκειται για λάθος: Η ΑΜΑ δίνει δημοσίως στους γιατρούς οδηγίες να λένε ψέματα για τους θανάτους «από» Covid. Πρόκειται για ιατρική απάτη.
• Στη σελίδα 8 του εγγράφου («Καλύτερες πρακτικές: Γενικά μηνύματα στα μέσα») οι γιατροί ενημερώνονται για το «πώς να μπλοκάρουν, να αποκλίνουν και να ανακατευθύνουν ερωτήσεις των ασθενών» για να καλύπτουν την αλήθεια για τις βλάβες και τους θανάτους από εμβόλια. Έχουν λάβει συγκεκριμένες εντολές να αλλάζουν θέμα, να απορρίπτουν ερωτήσεις από δημοσιογράφους ή ασθενείς και να προβάλλουν την «επίσημη» προπαγάνδα που έχει εγκριθεί από την AMA, υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά βασίζονται σε «υποθέσεις» και όχι στην «επιστήμη» ή την «ιατρική».
Ουσιαστικά η AMA προσπαθεί τώρα να μετατρέψει τους γιατρούς σε μαριονέτες προπαγάνδας της παγκόσμιας ατζέντας της «νέκρωσης». Είναι προφανές ότι η άσκηση της πραγματικής ιατρικής δεν είναι -και ποτέ δεν ήταν- προτεραιότητα της AMA. Οι γιατροί δεν πρέπει να εξασκούν την ιατρική αλλά να ψεύδονται προκειμένου να παραμείνουν μέλη της AMA.
Ακολουθεί μια ενότητα από το έγγραφο της ΑΜΑ που παρατίθεται εδώ, με τίτλο «Αλλαγές γλωσσικών όρων για την COVID-19» (σελίδα 9)
Με αυτό το έγγραφο, η AMA παρέχει αποδεικτικά στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διωχθούν οι διεφθαρμένοι αξιωματούχοι της για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Αυτό που είναι εξίσου ανησυχητικό σε όλα αυτά είναι το γεγονός ότι η AMA φαίνεται να μην έχει επίγνωση ότι με την ανάρτηση αυτού του εγγράφου (α) παραδέχεται τη δική της συνενοχή στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και (β) ότι αυτό το έγγραφο -που δίνει οδηγίες στους γιατρούς να λένε ψέματα στους ασθενείς- μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο για την παραπομπή των ηγετών της AMA που συμμετέχουν σ’ αυτό το δολοφονικό σχέδιο σε διεθνή δικαστήρια για εγκλήματα πολέμου.
Η αρχική πληροφορία για την ύπαρξη αυτού του εξαιρετικά ενδιαφέροντος εγγράφου της AMA έγινε αντιληπτή από τους παρατηρητές όταν ο Dr Bryan Ardis πήρε μια αποκαλυπτική συνέντευξη από τον Stew Peters (και οι δύο είναι οικοδεσπότες του Brighteon.TV ). Πρόκειται για μια καταπληκτική συνέντευξη, που εμβαθύνει ακόμα περισσότερο στην απάτη της AMA και στον τρόπο με τον οποίο μετατρέπει τους γιατρούς σε προπαγανδιστές που συμμετέχουν σε ιατρική γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας:
Για περισσότερες λεπτομέρειες ανοίξτε και δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
Brighteon.com/73a770d9-0873-426d-8040-b7329e53922a
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Zougla.gr
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!