Για την ολοκλήρωση της μελέτης κατασκευής αγωγού ύδρευσης Παλαιού Κεραμιδίου, ενημέρωσαν σήμερα ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Μορφακίδης, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γιάννη Τάκο.
Η ενίσχυση των υποδομών ύδρευσης στις Τοπικές Κοινότητες αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο Κατερίνης, δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης. Ο κ. Κουκοδήμος, τόνισε ότι με την υλοποίηση του έργου από την ΔΕΥΑΚ, αναμένεται να επιλυθούν σημαντικά προβλήματα υδροδότησης της Τοπικής Κοινότητας Π. Κεραμιδίου. Ο δήμαρχος Κατερίνης, με την ευκαιρία της συνάντησης ευχαρίστησε τον κ. Τάκο για την συνεργασία στην επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους του Π. Κεραμιδίου.
«Η κατασκευή αγωγών ύδρευσης στην περιοχή, αποτελούσε πάγιο αίτημα της Τοπικής Κοινότητας Π. Κεραμιδίου και του προέδρου της Γιάννη Τάκου. Η ΔΕΥΑΚ, επικεντρώνει στην δημιουργία υποδομών που εξασφαλίζουν επαρκείς ποσότητες πόσιμου νερού και διασφαλίζουν την ποιότητά του», δήλωσε από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Επιχείρησης Δημήτρης Μορφακίδης.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!