HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ευγένιος Παπαδόπουλος: «"Οψόμεθα ες Φιλίππους",ΑΧΑΡΙΣΤΕ Βρούτε! Αχάριστε, μέχρι αηδίας!»


Δημόσια απάντηση σε πρόσφατο κείμενο που δημοσιεύθηκε σε τοπικό μικρής δυναμικότητας ιδιωτικό μπλογκ, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο γνωστός Κατερινιώτης δημοσιογράφος και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ανατροπή – Αναγέννηση», κ. Ευγένιος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος, ως γνωστόν στους δημότες της Κατερίνης, ανέλαβε πρόσφατα, καθήκοντα εντεταλμένου σύμβουλου του Δήμου Κατερίνης για τα αδέσποτα ζώα. Φαίνεται πως μάλλον με τις αποφάσεις του και τις πρόσφατες ενέργειές του έχει «ενοχλήσει» κάποιους που ασχολούνται επισταμένως με το θέμα, και γι΄ αυτό προφανώς του επιτέθηκαν λεκτικά μέσα από ανώνυμα δημοσιεύματα τόσο στον τοπικό τύπο, όσο και μέσω του facebook.

Προφανώς λοιπόν, και η πρόσφατη ανάρτηση του κ. Παπαδόπουλου, απαντά σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα και τους συγγραφείς τους.

Συγκεκριμένα έγραψε ο κ. Παπαδόπουλος:

Ο ΣΤΟΧΟΣ

* Οταν το Φίδι κάνει το τραγικό λάθος να βγει στο φως,σου προσφέρει μια τεράστια ευκαιρία,να απαλλαγείς διά παντός από την φαρμακερή παρουσία του!

Είναι πλέον ευάλωτο και εύκολο στην αντιμετώπισή του!

Λοιπόν,εσύ ο μετρ της δημόσιας κατασυκοφάντισης-για τις ανάγκες των γνωστών και "κατ' εξακολούθηση" εκβιασμών σου-ο ρολίστας  "δημοσιογράφος" ,που προσβάλλει, ατιμώρητος ακόμη,την όποια εναπομείνασα υγιή Επικοινωνία, λάβε υπόψη σου τα παρακάτω, σχεδόν επιγραμματικά:

Ο Δημοσιογράφος και Πολιτικός Ευγένιος Παπαδόπουλος έχει την δική του διαδρομή και την δική του ιστορία ,στο διάβα, μάλιστα,καιρών δύσκολων και, κυρίως, βρώμικων, μέχρι αηδίας!

Παραμένει, με τα όποια ανθρώπινα λάθη του, ΚΑΘΑΡΟΣ και ως εκ τούτου πάντα γενναίος, επειδή "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται"!

Ανέλαβα τελευταία έναν ρόλο "σκληρό"  αλλά και προκλητικό σύγκαιρα-μού τον εμπιστεύτηκε με απόλυτη ομοψηφία το Δημ.Συμβούλιο της πόλης μας-γνωρίζοντας, προφανώς,το μεγάλο πρόβλημα στην Διαχείριση των αδεσπότων!

Ηλθα, λοιπόν,και άρχισα τον Αγώνα μου!

Με γνώμονα ΜΟΝΟΝ το συμφέρον του Δήμου, δηλαδή των Δημοτών,και, κυρίως την ανάγκη για την ευζωία των  τετράποδων,με πίστη στην πολιτική βούληση της Διοίκησης να "θεραπευτούν" οι σοβαρές-κατά πολλούς ανίατες-παθογένειες, είμαι εδώ και ΠΑΛΕΥΩ αδιάκοπα!

Ναι, λοιπόν, είμαι πλέον Ο  ΣΤΟΧΟΣ!

Εχετε ολοφάνερο πρόβλημα με την εν γένει Διαχείριση που επιμελούμαι!

Εχετε πρόβλημα με τις γνωστές αποφάσεις μου στην Πενταμελή,να εμποδίσω την ασυδοσία και την άθλια  εκμετάλλευση, μέχρι και τις περιβόητες "παράνομες υιοθεσίες", των ανυπεράσπιστων πλασμάτων!

Εχετε πρόβλημα με την ενημέρωση που απαιτώ,ως Πολιτικός Προϊστάμενος,για πλήρη έλεγχο στα φάρμακα και στα περιστατικά!

(Αυτά τα πληρώνει ΟΛΑ ο δημότης και είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τον υπηρετούμε με σεβασμό και διαφάνεια!)

Εχετε πρόβλημα με τις "καλές συμπεριφορές",που σας ζητώ συνεχώς απέναντι σε όσους δημότες προσέρχονται να εξυπηρετηθούν για τα αδέσποτα που φροντίζουν!

(Πάμπολλες και καθημερινές αυτές οι καταγγελίες και θα οδηγηθούν όλες αρμοδίως, όσες κι αν μου ασκηθούν πιέσεις και παρεμβάσεις! Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής Παράταξης, σέβομαι και υπερασπίζομαι την πολιτική της Διοίκησης αλλά δεν "βάζω νερό στο κρασί μου"!)

Οι αχαρακτήριστες συκοφαντίες και οι απροκάλυπτες πλέον απειλές δεν με πτοούν...θα τις βρείτε μπροστά σας άμεσα... ετοιμαστείτε!

Ο Δήμος δεν θα χάσει την Αξιοπρέπειά του, ακόμη και όταν θα...απουσιάζω, επειδή έχετε το θράσος να το απαιτείτε,ως διαπλοκή και διαφθορά!

Αυτονοήτως, βέβαια,δεν θα με συναντήσετε ποτέ πλέον ως "αμνόν επί σφαγήν" αλλά πάντα ως απτόητο και αποφασισμένο Πολίτη!

(Τα Δικαιώματα μου και μαζί τα Συμφέροντα του Δήμου θα είναι πάντα εδώ, κραταιά και ολοζωντανα!)

Να,και η κατακλείδα:

"Οψόμεθα ες Φιλίππους",ΑΧΑΡΙΣΤΕ Βρούτε!

Αχάριστε, μέχρι αηδίας!

(Σου έχω έτοιμες προς κοινοποίηση και τις τηλεοπτικές εκπομπές, όπου φαίνεται,ως "ηλίου φαεινότερον", το ήθος ενός Δημοσιογράφου δίπλα σε έναν "δημοσιογράφο"!


Η ανάρτησή του:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια