Στο νοσοκομείο από την περασμένη Τρίτη (31/8) έχει διακομιστεί ο Πελέ, όπως αναφέρει η «Globoesporte», δίχως να έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα ακριβή αίτια της νοσηλείας του.
Ο 80χρονος «Βασιλιάς» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου υποβλήθηκε σε εξετάσεις ρουτίνας, με τους γιατρούς του «Albert Einstein Hospital» του Σάο Πάουλο να εισηγούνται την παραμονή του μέχρι νεωτέρας. Ακόμη δεν έχει υπάρξει ενημέρωση από τα διοικητικά στελέχη, κάτι που αναμένεται ίσως κι εντός της Δευτέρας (6/9).
Σύμφωνα με το πρακτορείο «Reuters», το οποίο επικαλείται τον εμπορικό σύμβουλό του, Τζο Φράγκα, ο Πελέ δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και το παρατεταμένο διάστημα της νοσηλείας του οφείλεται στο πλήθος των εξετάσεων που πρόκειται να υποβληθεί, οι οποίες «δεν γίνονται όλες σε μία ημέρα».
Pelé está internado há quase uma semana depois de realizar exames em hospital de São Paulo
— ge (@geglobo) September 6, 2021
Causa da internação não é revelada https://t.co/xT0Zn0bJPj pic.twitter.com/gucJFzblPu
Πηγή
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!