Καλούνται οι εκπρόσωποι όλων των Σωματείων τα οποία έχουν δηλώσει συμμετοχή στα πρωταθλήματα και των τριών τοπικών κατηγοριών (Α', Β' και Γ'), να βρίσκονται την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:30 στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Πιερίας, προκειμένου να συμμετάσχουν στην τελική σύσκεψη για το υγειονομικό πρωτόκολλο, πριν από τον καθορισμό των κληρώσεων της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.
Η συμμετοχή όλων των Σωματείων κρίνεται απαραίτητη.
Η διεξαγωγή της σύσκεψης θα υλοποιηθεί σε ανοικτό χώρο, με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων αποφυγής της μετάδοσης του κορωνοϊού.
Για την Εκτελεστική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Αστέριος Κ. Τόκας Δημήτριος Β. Τσακνάκης
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!