HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η νέα επαναστατική μέθοδος μόνωσης - υγρομόνωσης τώρα και στην Ελλάδα! Δείτε πως θα εξοικονομήσετε χρήματα από την θερμομόνωση!


Δείτε αναλυτικά πως θα επωφεληθείτε από την μόνωση με την μέθοδο που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας

Συνεργάζομαι με ανθρώπους και οικογένειες από όλη την Ελλάδα για να βελτιώσω τις συνθήκες διαβίωσης τους με το να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες της μόνωσης - υγρομόνωσης και να αναβαθμίσω το κάθε σπίτι τόσο ώστε οι άνθρωποι που μένουν σε αυτό να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Εργάζομαι βάσει μίας νέας μεθόδου μόνωσης, μέθοδος που τώρα ξεκινάει στην Ελλάδα και εμπορεύομαι ένα νέο, εξειδικευμένο υλικό το οποίο γνωρίζω άψογα και του οποίου τα οφέλη έχουν καταπλήξει τα νοικοκυριά που το έχουν εφαρμόσει.

“ΤΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ.”

Αθανάσιος Κυρατζάκος

Οι υπηρεσίες μου απευθύνονται σε όλα τα νοικοκυριά, διότι θέλω όλοι να έχουν πρόσβαση σε άρτιες συνθήκες διαβίωσης και να λύσουν τα προβλήματα ψύχους ή υπερβολικής ζέστης τον χειμώνα και το καλοκαίρι με σκοπό το σπιτικό τους, που είναι η περιουσία τους να μπορεί να τους στεγάσει χωρίς να ανησυχούν για το κόστος της σωστής διατήρησης των θερμοκρασιών.

Η δουλειά μου με κάνει χαρούμενο, γι’ αυτό και προσπαθώ να εξυπηρετήσω τον κάθε πελάτη μου με ζήλο και επιμονή ανεξάρτητα με το πόσο εύκολο ή δύσκολο μπορεί να είναι το κάθε project που θα αναλάβω.

Η ανάγκη που υπάρχει σήμερα να έχουμε το σπίτι μας προστατευμένο έναντι των καιρικών συνθηκών και κυρίως της υγρασίας, ένα χρόνιο πρόβλημα των περισσότερων οικιών, με έκανε να δώσω μεγάλη σημασία στην τιμή των υπηρεσιών μου. Ήθελα να πετύχω χαμηλό κόστος εργασίας, για αυτό και την αναλαμβάνω ο ίδιος και όχι κάποιο συνεργείο.

ΠΑΡΟΧΗ 20ΕΤΟΥΣ ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Κάθε δώμα έχει τις ιδιαιτερότητες του και είναι μοναδικά σχεδιασμένο. Εφόσον μελετήσουμε τον χώρο δημιουργούμε ένα σχέδιο δράσης ώστε να ακολουθήσουμε τα βήματα της διαδικασίας και να επιτύχουμε την ορθή μόνωση του δώματος. Η προσέγγιση μας έχει ως γνώμονα το να είναι λειτουργικός ο χώρος έπειτα από την τοποθέτηση των υλικών, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται κανονικά και εσείς να περπατάτε χωρίς πρόβλημα επάνω στην μονωμένη περιοχή.

"Η μέθοδος της υγρομόνωσης πολύ γρήγορα θα σας φέρει απόσβεση και τελικά εξοικονόμηση χρημάτων"

Ζητήστε να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη και το κόστος


Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Τα βήματα:

  •  Βήμα 1ο | #Τακτοποίηση #Καθάρισμα
  •  Βήμα 2ο | #Τοποθέτηση #1ο_υλικό #Φελιζόλ
  •  Βήμα 3ο | #Κάλυψη #Τάπητας
  •  Βήμα 4ο | #Τελική_κάλυψη #Σφράγιση #Μόνωση

Δείτε πως το κάνουμε με κλικ εδώ!

 


Συχνές ερωτήσεις

Σε ποιους απευθύνεστε;

Σε όποιον ενδιαφέρεται να κάνει μία επένδυση ζωής στο σπίτι του, να απαλλαγεί από προβλήματα υγρασίας με απλό και οικονομικό τρόπο, σε όποια μεριά της Ελλάδας και αν βρίσκεται, μιας και στόχος μας είναι να εργαστούμε σε όποιοδήποτε σημείο όλης της χώρας!

Θα έχει αποτέλεσμα η μέθοδος σας;

Αυτή είναι μία ερώτηση που δεχόμαστε πάρα πολύ συχνά διότι το σύστημα που χρησιμοποιούμε για την υγρομόνωση είναι εντελώς νέο στην αγορά και ο κόσμος έχει δισταγμούς. Η απάντηση που δίνω σε όποιον ενδιαφέρεται να μονώσει το δώμα του αλλά προβληματίζεται είναι ότι: "Eαν αντιλαμβάνεσαι πως είναι υποχρέωση σου να φροντίσεις το σπίτι σου τότε διάλεξε την μέθοδο που θα σου δώσει και γρήγορη απόσβεση μέσα στα χρόνια και θα εξοικονομήσεις πράγματι χρήματα εως και 50%, είτε κρατήσεις για ιδιοχρησία το ακίνητο σου είτε το παρέχεις σε κάποιον άλλο ανεβάζοντας την αξία του."

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα σας;

Πρώτα απ΄όλα για να καταφέρουμε να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά τα υλικά μας και αυτό είναι κάτι στο οποίο υπερέχουμε. Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να μην έχει εξοικείωση με το φελιζόλ σε συνδιασμό με τον τάπητα PVC όμως η δύναμη αυτών των δύο, σε συνδιασμό με το γεγονός ότι επιδέχονται επισκευή και έχουν 20 ετή εγγύηση σας γλιτώνει από το να πανικοβληθείτε εαν υπάρξει κάποια "ατυχία".Η επένδυση σας θα είναι ασφαλής και εμείς δίπλα σας για οποιεσδήποτε επιδιορθώσεις.

Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες ή για να ζητήσετε μια προσφορά επικοινωνήστε μαζί μου:

Τηλέφωνο για εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα

Κινητό: +30 – 6975737301     

E-mail: kiratzakos@yahoo.gr 

Επίσημη ιστοσελίδα: https://ygromonosi.gr/

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια