Στις φυλακές παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη η οποία είχε υποβληθεί λίγο μετά την απόφαση των δικαστικών αρχών να κριθεί προσωρινά κρατούμενος.
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, υιοθετώντας τη σχετική εισαγγελική πρόταση, κατέληξε ότι ο γνωστός ηθοποιός και κατηγορούμενος για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού θα πρέπει να παραμείνει στις φυλακές με το σκεπτικό ότι οι καταγγελίες σε βάρος του, αναφέρονται σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου και κατ’ επέκταση κρίθηκε πως μπορεί να τελέσει αντίστοιχα αδικήματα.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι και το δικαστικό συμβούλιο έκρινε πως υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ενοχής του ηθοποιού καθώς και ότι παραμένει ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων όπως είχε κρίνει η ανακρίτρια.
Επιπλέον, οι δικαστές δεν δέχονται ότι συντρέχουν λόγοι υγείας για την αποφυλάκισή του, ενώ φαίνεται πως απέρριψαν και τους ισχυρισμούς Φιλιππίδη πως οι καταγγέλουσες επιδιώκουν δημοσιότητα, αφού τα ονόματα καμίας εκ των τριών δεν έχουν γίνει γνωστά.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!