HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Α.Ε.- απο το 1958 στην Ελληνική αγορά – Διαχρονικά και αξιόπιστα στον τομέα του ηλεκτρολογικού υλικού


Η Αναστασιάδη Α.Ε δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 1958. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και οι συνεργασίες μας με τους ποιο γνωστούς οίκους στον τομέα του Ηλεκτρολογικού Υλικού, καθιστούν την Αναστασιάδη Α.Ε μια από τις πλέον αξιόπιστες διαχρονικά εταιρείες στον κλάδο μας.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην χονδρική και λιανική πώληση ηλεκτρολογικού – βιομηχανικού υλικού, επαγγελματικού και οικιακού φωτισμού συστήματα συναγερμού, πυρασφάλειας, κλειστά κυκλώματα και λύσεις σε συστήματα και λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας και Led.

Με παρουσία στην Βόρειο Ελλάδα, όπου και διαθέτουμε 3 σημεία πώλησης, διανέμουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελληνική επικράτεια ενώ έντονη είναι η παρουσία μας στον τομέα των εξαγωγών σε χώρες εντός αλλά και εκτός Ευρώπης.


Με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες του e-shop, τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους πάνω από 30.000 κωδικούς προϊόντων που εμπορευόμαστε.

Η Αναστασιάδη Α.Ε. παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην κάθε κατοικία, κατάστημα, κτίριο από τα θεμέλια με εξειδικευμένες λύσεις στη θεμελιακή γείωση και τα αλεξικέραυνα, την καλωδίωση, τους σωλήνες διέλευσης των καλωδίων, ηλεκτρολογικούς πίνακες, διακοπτικό υλικό έως το κομμάτι του φωτισμού και των πολλών επιλογών σε λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, συστήματα φωτισμού με led και φυσικά με την εγγύηση των οίκων που διανέμουμε και την δική μας μακρόχρονη εμπειρία και αξιοπιστία.

Η Αναστασιάδη Α.Ε. διαθέτει ένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, δύο ιδιόκτητα καταστήματα στην Κατερίνη και ένα κατάστημα στα Σκόπια. Διανέμουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελληνική επικράτεια ενώ έντονη είναι η παρουσία μας στον τομέα των εξαγωγών σε χώρες εντός, αλλά και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επισκεφθείτε μας ΤΩΡΑ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:



Ή επικοινωνήστε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια