HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γιάννης Τρελλόπουλος: «Φέτος γιορτάζουμε τα 50 χρόνια της ομάδας μας. Είστε όλοι καλεσμένοι!!!» (βίντεο)


Ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο έκανε μέσω βίντεο ο νέος πρόεδρος του ΓΑΣ Σβορώνου, που φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια του.
Ο κ. Τρελλοπουλος περιέγραψε τις εκδηλώσεις που ετοιμάζονται για τον εορτασμό αυτόν, μιλώντας επίσης για ένα μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου που θα διαρκέσει 3 ημέρες και θα φιλοξενήσει ομάδες όχι μόνο της Πιερίας, αλλά και ομάδες άλλων περιφερειών.

Ο κ. Γιάννης Τρελλόπουλος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους στόχους της νέας διοίκησης της ομάδας που ανέλαβε φέτος. Επίσης αποκάλυψε ότι στα τέλη του μήνα θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του ΓΑΣ Σβορώνου, στο γήπεδο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» δηλαδή, 3 επίσημοι αγώνες για τα προκριματικά ευρωπαϊκού κυπέλου “Under 17” με την Εθνική Ελλάδος, την Κύπρο και την Μολδαβία. Σο σημείο αυτό δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο την ΕΠΟ όσο και την ΕΠΣ Πιερίας για την τιμή που έκαναν στον ΓΑΣ Σβορώνου να πραγματοποιηθούν οι συγκεκριμένοι αγώνες στις εγκαταστάσεις του.

Κλείνοντας την μίνι συνέντευξη του ο Γιάννης Τρελλόπουλος έστειλε το μήνυμα: «Οι Ακαδημίες μας είναι ανοικτές όλο τον χρόνο. Φέρτε τα παιδιά σας ν’ αθληθούν γιατί ο αθλητισμός είναι υγεία!»

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια