Εναλλακτική πρόταση της ελληνικής, παραδοσιακής συνταγής
Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού κολοκυθάκια τριμμένα
- 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 αβγά
- 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα σε κύβους
- 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε σε ένα μπολ τα κολοκυθάκια, τα αβγά, το κρεμμύδι, το αλεύρι, την παρμεζάνα, τη μοτσαρέλα και το αλάτι.
- Ανακατέψτε αρκετά, ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
- Με την βοήθεια ενός κουταλιού ρίξτε λίγο λίγο από το μείγμα με τα κολοκυθάκια και μαγειρέψτε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!