Πρωτότυπη εναλλακτική πρόταση με ένα άκρως φθινοπωρινό υλικό
Υλικά
- 450 γρ. πένες
- 1 1/2 κ. σ. βούτυρο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 420 γρ. πουρέ κολοκύθας
- 380 ml γάλα καρύδας
- 3/4 κ. γλ. πάπρικα
- 3/4 κ. γλ. αλάτι
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Εν τω μεταξύ, λιώστε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και σοτάρετε για ένα ή δύο λεπτά.
- Ανακατέψτε τον πουρέ κολοκύθας, το γάλα καρύδας, την πάπρικα και το αλάτι. Μειώστε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και σιγοβράστε για 5 έως 10 λεπτά ή μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Σουρώστε και ξεπλύνετε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε τα με τη σάλτσα κρέμας κολοκύθας.
- Σερβίρετε αμέσως και απολαύστε.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!