HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Συγκλονιστική στιγμή: Οργισμένος αγρότης ορμάει με τη μπουλντόζα σε αμάξι γείτονα (βίντεο)


Στη Μαλαισία ένας έξαλλος αγρότης όρμησε με τη μπουλντόζα του στο αυτοκίνητο του γείτονα!
Το παράξενο περιστατικό με τον αγρότη με τη μπουλντόζα να ορμάει στον ανυποψίαστο οδηγό συνέβη σε μια φυτεία κοκοφοίνικα, κοντά στην πόλη Καμπούνγκ Γκατζά, στην επαρχία Περάκ της Μαλαισίας, νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Σύμφωνα με τις αναφορές στα τοπικά ΜΜΕ, τρεις άντρες συνελήφθησαν μετά τη δημοσίευση του βίντεο με τη μπουλντόζα στα social media.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός διοικητής της περιοχής, Αντνάν Μπάσρι, οι τρεις συλληφθέντες είναι ηλικίας μεταξύ 28 και 47 ετών και τέθηκαν υπό κράτηση όταν ένας 24χρονος κάτοικος κατήγγειλε ότι αυτός και ο πατέρας του δέχτηκαν επίθεση.


Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, ο 24χρονος και ο πατέρας του είχαν σκάψει ένα αυλάκι στη γη τους δίπλα στον δρόμο, έπειτα από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή στις 6 Οκτώβρη.

Ο πατέρας και ο γιος επέμεναν ότι είχαν κάθε δικαίωμα να σκάψουν το χαντάκι στη γη τους, αλλά παρ’ όλ’ αυτά δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από έναν ντόπιο που ήταν δυσαρεστημένος.

Όπως ισχυρίστηκε, καταλάμβανε τμήμα του δρόμου και εμπόδιζε τους άλλους αγρότες να έχουν πρόσβαση στις φυτείες τους.

Ο ιδιοκτήτης ανέφερε τότε ότι θα έφτιαχνε ένα άλλου είδους παροχετευτικό σύστημα των υδάτων στις επόμενες μέρες, αλλά δεν πρόλαβε να τηρήσει την υπόσχεσή του.

Αργότερα την ίδια μέρα, ο άντρας έφτασε στο χωράφι του και είδε ότι αρκετοί άλλοι αγρότες είχαν ήδη γεμίσει το χαντάκι και γρήγορα ξέσπασε καβγάς ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο εξαγριωμένος αγρότης χτύπησε τον ιδιοκτήτη της φυτείας στον λαιμό, προτού πάρει τη μπουλντόζα και εμβολίσει το αμάξι του.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια