HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Στέργιος Μπουσνάκης απαντά δεικτικά για την υποψηφιότητά του με τον Κώστα Κουκοδήμο στις επόμενες δημοτικές εκλογές με την φράση: «Χωριό που φαίνεται…» (βίντεο)


Σ. Μπουσνάκης
: «Κουκοδήμος και ξερό ψωμί» - «Μέχρι το τέλος του 2022 θα έχουμε καινούριο Λιμεναρχείο» 

Την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της έκτης κατά σειρά θητείας του παραχώρησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην κάμερα της Kapa News και στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος σήμερα της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ, κ. Αστέριος Μπουσνάκης.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη αφού ο κ. Μπουσνάκης μέσα απ’ αυτήν έδωσε δύο πολύ σημαντικές ειδήσεις στην δημοσιότητα. α) ότι μέχρι το τέλος του 2022 θα φτιαχτεί νέο Λιμεναρχείο στην Παραλία Κατερίνης (δείτε από το 16:04 και μετά) και β) ότι στις επόμενε δημοτικές εκλογές θα είναι και πάλι υποψήφιος, αλλά αυτή την φορά με τον Κώστα Κουκοδήμο (δείτε από το 20:34 και μετά).

Στην αρχή της κουβέντας ο κ. Μπουσνάκης έκανε έναν σύντομο απολογισμό της τελευταίας διετίας των πεπραγμένων του, τόσο από την θέση του προέδρου της ΔΕΥΑ Κατερίνης που υπηρέτησε τους πρώτους 18 μήνες, όσο και από την θέση του προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ που υπηρετεί το τελευταίο 7μηνο.

Μίλησε για το θέμα της εξόφλησης του μεγάλου χρέους της ΔΕΥΑΚ στην ΔΕΗ (7,5 περίπου εκατομμύρια ευρώ), γεγονός που θα δώσει ώθηση στην εταιρεία ώστε να γίνει ακόμη πιο ωφέλιμη προς τους πολίτες. Επίσης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στους παιδικούς σταθμούς της πόλης, αλλά και στα μελλοντικά σχέδιά του πάνω στο θέμα.

Ως πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου, ο κ. Μπουσνάκης, αναφέρθηκε στον σχεδιασμό του για το άμεσο μέλλον, αλλά και για τις διαπραγματεύσεις του στο θέμα της δημιουργίας υδατοδρομίου στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κατερίνης.

Φυσικά δεν δίστασε ν’ απαντήσει στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πολιτικό του μέλλον, και για το τι θα κάνει στις επόμενες δημοτικές εκλογές. 

Ερωτώμενος για την σχέση του με τον κ. Κουκοδήμο, ο κ. Μπουσνάκης είπε ότι τον δένουν πολλά χρόνια προσωπικής φιλίας μαζί του, και πως θεωρεί ότι ο κ. Κουκοδήμος έχει ακόμη πολλά να προσφέρει στον τόπο. 

Τέλος, ο κ. Μπουσνάκης, ευχαρίστησε του συνδημότες του για την μακροχρόνια εμπιστοσύνη τους στο άτομό του, αφού επι έξι θητείες (πάνω από 20 χρόνια δηλαδή) τον εκλέγουν, και δήλωσε ότι μοναδικός του γνώμονας στην μέχρι τώρα πορεία του στην αυτοδιοίκηση είναι το καλό του Δήμου και των δημοτών, και έτσι θα συνεχίσει. 



Διαβάστε ακόμη:







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια