Εύκολο και γρήγορο πεντανόστιμο ορεκτικό
Υλικά
- 4 κ. σ. ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 500 γρ. φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
- 3 κ. σ. βαλσάμικο
- 3 κ. σ. λευκό κρασί
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι για γεύση
Εκτέλεση
- Σοτάρετε το σκόρδο σε ελαιόλαδο για 1 έως 2 λεπτά σε μέτρια φωτιά, προσέχοντας να μην ροδίσει.
- Προσθέστε τα μανιτάρια και μαγειρέψτε για 2 ακόμη λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά.
- Ρίξτε το βαλσάμικο ξύδι και το κρασί, ανακατέψτε και μαγειρέψτε για ακόμη 2 λεπτά.
- Αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!