Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μανιτάρια με σος βαλσάμικου και λευκό κρασί


Εύκολο και γρήγορο πεντανόστιμο ορεκτικό
Υλικά
  • 4 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 500 γρ. φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • 3 κ. σ. βαλσάμικο
  • 3 κ. σ. λευκό κρασί
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι για γεύση
Εκτέλεση
  1. Σοτάρετε το σκόρδο σε ελαιόλαδο για 1 έως 2 λεπτά σε μέτρια φωτιά, προσέχοντας να μην ροδίσει.
  2. Προσθέστε τα μανιτάρια και μαγειρέψτε για 2 ακόμη λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά.
  3. Ρίξτε το βαλσάμικο ξύδι και το κρασί, ανακατέψτε και μαγειρέψτε για ακόμη 2 λεπτά.
  4. Αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια