Για τις κρύες μέρες του φθινοπώρου
Υλικά
- 1 σκελίδα σκόρδο σε λεπτές φέτες
- 1/4 κ. γλ. κουρκουμά
- 1 κ. γλ. τζίντζερ τριμμένο
- 1 κ. γλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 6 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
- 85 γρ. φιδέ
- 1 φλ. τσαγιού μαγειρεμένο κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια
- 1 κ. σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
- Φρέσκο κρεμμυδάκι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, σοτάρετε το σκόρδο, τον κουρκουμά και το τζίντζερ σε ελαιόλαδο περίπου 30 δευτερόλεπτα.
- Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλου και αφήστε να σιγοβράσει.
- Ρίξτε στην κατσαρόλα το φιδέ και αφήστε να βράσει ένα λεπτό λιγότερο από τις οδηγίες.
- Προσθέστε το κοτόπουλο και αφήστε να βράσει για 1 λεπτό.
- Αποσύρετε από την φωτιά, ανακατέψτε με το χυμό λεμονιού και σερβίρετε με ψιλικομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!