HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φωτορεπορτάζ από την σημερινή κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του πεσόντος κατά την απελευθέρωση της πόλης, αειμνήστου Συνταγματάρχη ΣΒΟΡΩΝΟΥ


Στις 16:00 σήμερα πραγματοποιήθηκε Αρχιερατικό Τρισάγιο, που συνοδεύτηκε με κατάθεση στεφάνου, στο μνημείο του πεσόντος κατά την απελευθέρωση της πόλης, αειμνήστου Συνταγματάρχη ΣΒΟΡΩΝΟΥ, (στο ύψος του 7ου χλμ. της 13ης Π.Ε.Ο. Κατερίνης - Ελασσόνας).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κατερίνης, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Π.Ε. Πιερίας και Διοικητής της XXIV Τ.Θ. Ταξιαρχίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Π.Ε. Πιερίας, ο Λιμενάρχης Σκάλας Κατερίνης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σβορώνου και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεοκαισάρειας, εκπρόσωποι της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, της Ένωσης Στρατιωτικών ΠΕ Πιερίας, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, των Αναπήρων Πολέμου, Τραυματιών Πολεμιστών, Θυμάτων Πολέμου, Εφεδροπολεμιστικών και Αντιστασιακών Οργανώσεων, εκπρόσωποι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (6ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης & 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης) και εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σβορώνου.

Ακολουθούν φωτογραφίες απο την σημερινή εκδήλωση:




























































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια