Η Εθνική Ελλάδας ξεκίνησε την προετοιμασία της για τα κρίσιμα παιχνίδια με Γεωργία και Σουηδία που ακολουθούν για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τον Τζον Φαν’τ Σιπ να αντιμετωπίζει προβλήματα με το “καλημέρα”.
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αποχώρησε με ενοχλήσεις στα μέσα της προπόνησης και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Στο μεταξύ, ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο 33χρονος αμυντικός υπολογίζεται, πάντως, κανονικά για την αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γεωργία.
Να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας έκανε δοκιμή με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και δεν αποκλείεται να η γαλανόλευκη να παραταχθεί με αυτό το σχήμα κόντρα στους Γεωργιανούς.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!