Ανακαλείται από τον ΕΦΕΤ, ρολό κοτόπουλο κατεψυγμένο καθώς βρέθηκε σαλμονέλα. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση:
«Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Έλεγχος για Salmonella spp., Listeria monocytogenes και παρουσία σταφυλοκοκκικών τοξινών», προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με τα στοιχεία: «Ρολό Κοτόπουλο Κατεψυγμένο», με αριθμό παρτίδας: 33100921, ημερομηνία παραγωγής:10.09.2021 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 10-09-2022, καθαρού βάρους 1,22 kg, που παράγεται από την επιχείρηση ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. και σε συνεργασία με τα Εργαστήρια, Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Αθήνας του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου βακτηρίου Salmonella spp».
Η ανακοίνωση καταλήγει: «Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω προϊόν από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!