Μόνο με τρία υλικά
Υλικά
- 1 μπανάνα
- 2 αβγά
- 1/4 κ. γλ. κανέλα
- Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Πολτοποιήστε τη μπανάνα σε ένα μπολ με ένα πιρούνι.
- Προσθέστε τα αβγά και την κανέλα και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Θερμάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέστε μια κουταλιά από το μείγμα και μαγειρέψτε για 3- 4 λεπτά.
- Σερβίρετε με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι και απολαύστε.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!