HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επεισόδιο ρατσιστικής λεκτικής επίθεσης υπαλλήλου του Δήμου Κατερίνης σε δημότη! Στο αυτόφωρο ο υπάλληλος! Τι συνέβη…


Ένα δυσάρεστο επεισόδιο έλαβε χώρα σήμερα στον Δήμο Κατερίνη από υπάλληλο του ισογείου, όπου επιτέθηκε λεκτικά με ρατσιστικό τρόπο σε δημότη της Κατερίνης.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μετά το περιστατικό η δημότης προχώρησε σε μήνυση για «ρατσιστική λεκτική επίθεση», με αποτέλεσμα ο υπάλληλος να συλληφθεί άμεσα με την αυτόφωρη διαδικασία και αυτή την ώρα να δικάζεται.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σήμερα το πρωί μια δημότης του Δήμου (αλλοδαπής καταγωγής) έφτασε στο ισόγειο της Δημαρχίας προκειμένου να πάρει μια άδεια για την οποία είχε αιτηθεί πριν μερικές ημέρες μιας και ο σύζυγός της (έλληνας πολίτης) αδυνατούσε να το κάνει λόγω της εργασίας του. Κατά την διάρκεια της συνομιλίας της με τον υπάλληλο διαπιστώθηκε πως ο φάκελος της υπόθεσης της κυρίας περιείχε περισσότερα στοιχεία, γεγονός που έκανε το υπάλληλο να εκνευριστεί και να της επιτεθεί λεκτικά και με ρατσιστικό τρόπο, χωρίς ωστόσο να την εξυπηρετήσει. Εκείνη επικοινώνησε άμεσα με τον σύζυγό της ενημερώνοντάς τον για το περιστατικό και εκείνος έφτασε αμέσως Δημοτικό μέγαρο προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις από τον υπάλληλο αλλά και για να εξυπηρετηθεί. Ο υπάλληλος συνέχισε ν’ αργοπορεί, προσποιούμενος ότι τον εξυπηρετεί. Τότε ο σύζυγος παρατήρησε ότι όχι μόνο δεν τον εξυπηρετούσε, αλλά ο υπάλληλος «σερφάριζε» στο ίντερνετ και συγκεκριμένα σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook).

Αυτή ήταν και η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει για τον δημότη. Αρχικά γνωστοποίησε το περιστατικό στον ίδιο τον Δήμαρχο κ. Κουκοδήμο και κατόπιν προέβη σε μήνυση κατά του υπαλλήλου ο οποίος και συνελήφθη σύμφωνα με την αυτόφωρη διαδικασία.

Η Kapa News επικοινώνησε με το γραφείο του Δημάρχου αλλά και με τον Πρόεδρο των Δημοτικών υπαλλήλων κ. Κουπατσιάρη, οι οποίοι επιβεβαίωσαν το περιστατικό και δήλωσαν ρητά ότι τάσσονται υπέρ του δημότη τονίζοντας ότι θα πρέπει οι δημοτικοί υπάλληλοι να εξυπηρετούν με συνέπεια και ευγένεια, χωρίς διακρίσεις τους δημότες. Καταδικάζουν τέτοιου είδους συμπεριφορές και περιστατικά ευελπιστώντας πως δεν επαναληφθούν στο μέλλον.

Η Kapa News συνεχίζει το ρεπορτάζ. Νεότερες πληροφορίες σε λίγο…

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια