Απλή και εύκολη συνταγή, έτοιμη σε λίγη ώρα
Υλικά
- 2 συσκευασίες νιόκι πατάτας (από 500 γρ. η καθεμία)
- 100 γρ. βούτυρο
- 2-3 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε λεπτές φέτες
- 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκια ρίγανη
Εκτέλεση
- Βράστε τα νιόκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σουρώστε και τοποθετήστε και πάλι στην κατσαρόλα.
- Εν τω μεταξύ, ζεστάνετε το βούτυρο σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά μέχρι να αφρίσει. Προσθέστε το σκόρδο και αλατοπιπερώστε. Σιγοβράστε μέχρι το βούτυρο να αρχίσει να ροδίζει.
- Προσθέστε τη ρίγανη στο μείγμα του βουτύρου και μαγειρέψτε για 1 λεπτό ακόμα.
- Περιχύστε τα νιόκι με το μείγμα του βουτύρου και ανακατέψτε καλά.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!