HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θεσσαλονίκη: Εντατικοί οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. για τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους


Σε… άτυπο «lockdown» μπαίνουν από σήμερα όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, αφού τίθενται σε ισχύ τα επιπλέον μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Έτσι λοιπόν, αγορά και εστίαση στη Θεσσαλονίκη μπαίνουν από σήμερα σε μια νέα πραγματικότητα, αφού η είσοδος σε καταστήματα λιανεμπορίου αλλά και στους εξωτερικούς χώρους της εστίασης γίνεται πλέον μόνο με την επίδειξη των απαραίτητων εγγράφων που αποδεικνύουν ότι ο πελάτης είναι πλήρως εμβολιασμένος ή έχει υποβληθεί σε τεστ για covid της τελευταίες 48 ώρες.



Τα καταστήματα της πόλης δείχνουν να συμμορφώνονται στα νέα μέτρα, με τους υπαλλήλους τους να ζητούν τα απαραίτητα έγγραφα πριν εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους.

Από νωρίς το πρωί, οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. σε κεντρικά σημεία και καταστήματα της Θεσσαλονίκης είναι εντατικοί, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι τηρούνται τα νέα μέτρα που ισχύουν από σήμερα.



Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, «από το Σάββατο θα υπάρξουν επιπλέον μέτρα προσαρμογής στο σκέλος της προάσπισης της κοινωνίας και της προστασίας των ανεμβολίαστων για να μην νοσήσουν και να μην κινδυνεύσουν παραπάνω».




Πηγή: Thestival




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια