Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νουντλς με σολομό


Εύκολη συνταγή για τις μέρες που δεν νιώθετε ιδιαιτέρως δημιουργικοί
Υλικά
  • 250 γρ. νουντλς
  • 400 γρ. φιλέτο σολομού κομμένο σε μεγάλους κύβους
  • 2 καρότα κομμένα ζουλιέν
  • 200 γρ. αρακά
  • 175 γρ. σάλτσα stir-fry κοτόπουλο και κάρυ
Εκτέλεση
  1. Μαγειρέψτε τα νουντλς σε μια μεγάλη κατσαρόλα με βραστό νερό για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν και σουρώστε καλά.
  2. Ζεστάνετε ένα λαδωμένο γουόκ ή ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Τηγανίστε τον μισό σολομό για 2-3 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Μεταφέρετε σε ένα μπολ. Επαναλάβετε με τον υπόλοιπο σολομό.
  3. Προσθέστε το καρότο και τον αρακά στο γουόκ ή το τηγάνι. Τηγανίστε για 1- 2 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Επιστρέψτε τον σολομό στο γουόκ ή στο τηγάνι, προσθέστε τα νουντλς και τη σάλτσα stir-fry και τηγανίστε για 1- 2 λεπτά.
  4. Μοιράστε το μείγμα των νουντλς στα μπολ σερβιρίσματος και απολαύστε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια