HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ζακ Κωστόπουλος: Ανέβηκαν οι τόνοι στην κατάθεση του ιατροδικαστή – «Με προσβάλατε, κάνουμε τη δουλειά μας»


Οι τόνοι ανέβηκαν στην δίκη για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου κατά τη διάρκεια της εξέτασης από την υπεράσπιση των κατηγορουμένων του ιατροδικαστή Νίκου Καλογριά.

Ο μάρτυρας δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων από την υπεράσπιση σχετικά με τα ευρήματα της έκθεσης νεκροψίας νεκροτομής φτάνοντας, μάλιστα, στο σημείο να πει πως νιώθει ότι πρέπει να απολογηθεί για τα ευρήματα της έκθεσης. «Εμείς κάνουμε ο καθένα 1000 νεκροτομές και κάνουμε τη δουλειά μας. Αν πρέπει να απολογηθώ… έχω τη διάθεση να σας απαντήσω αρκεί να μπορώ» ανέφερε ο μάρτυρας ο οποίος λίγο αργότερα απευθυνόμενος στην υπεράσπιση είπε πως με τις αναφορές της τον προσβάλλουν.

Ο διάλογος υπεράσπισης-ιατροδικαστή

Αφορμή ήταν η κατάθεση ότι δεν μπορούν να πιστοποιήσουν ποια τραύματα συμμετείχαν περισσότερο ή λιγότερο στο θάνατο του άτυχου ακτιβιστή.

Υπεράσπιση: Υπάρχουν έξι άνθρωποι που δικάζονται από αυτά που είπατε εσείς.

Μάρτυρας: Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας. Να ανακαλέσετε αυτό που είπατε. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας όπως κάνουμε κάθε μέρα σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν να είναι κατηγορούμενοι από εμένα; Ποτέ δεν έχω ξανακούσει στα είκοσι δύο χρόνια ότι ο ιατροδικαστής που κάνει τη δουλειά του κάνει κατηγορουμένους. Δημιουργεί εντυπώσεις και σε αυτούς τους ανθρώπους. Με προσβάλατε. Έχω δικαίωμα … Και έχω και θυμό. Είναι δυνατόν να λέτε ότι ο ιατροδικαστής τους κατέστησε κατηγορουμένους;

Πολιτική Αγωγή: Οι πράξεις τους τους κατέστησαν κατηγορουμένους.

Το δικαστήριο οδηγήθηκε σε ολιγόλεπτη διακοπή για να πέσουν οι τόνοι μετά και από σχετικό αίτημα και του μάρτυρα.


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια