HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Χαλάνδρι – Εικαστικός από τα κρατητήρια: Αν δεν είχε τραυματιστεί ο γιατρός, θα ήμασταν τα επόμενα θύματα γυναικοκτονίας με την κόρη μου


«Ζούμε από θαύμα εγώ και η κόρη μου. Μακάρι να μας είχαν δολοφονήσει, δε θα υποφέραμε τόσο. Μακάρι να μας είχαν σκοτώσει» είπε η εικαστικός μέσα από τα κρατητήρια.

Η γυναίκα που κρατείται μετά την επίθεση που δέχθηκε ο γιατρός στο Χαλάνδρι, επιστρέφοντας στο σπίτι του μαζί με την κόρη τους, μίλησε στον Αlpha, δίνοντας μια τελείως διαφορετική εκδοχή για το πώς έγιναν τα πράγματα.

Μάλιστα, όπως ήδη έχει γραφτεί, η ίδια αρνείται ακόμα και το γεγονός ότι το πιστόλι της επίθεσης ήταν δικό της, λέγοντας ότι ο γιατρός ήταν εκείνος που το εμφάνισε και εκείνη, παλεύοντας να σωθεί, τον τραυμάτισε…

Γιατρός: Μου είχε πει άλλο όνομα, άλλη καταγωγή… Έκρυβε ότι ήταν παντρεμένη

Σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο γιατρός στο παρελθόν, για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η γυναίκα αυτή όχι μόνο του είπε ψέματα για όλα τα στοιχεία της αλλά του έπαιρνε μεγάλα χρηματικά ποσά, αντιδρώντας πολύ άσχημα όταν εκείνος πια, δε μπορούσε να της δίνει μεγάλα ποσά.

«Εγώ δεν έχω χωρίσει ποτέ. Ζω με την οικογένειά μου κι ήταν μία περιστασιακή σχέση, όπως συμβαίνει σε πάρα πολλή κόσμο. Η κυρία μου είχε κρύψει ότι ήταν παντρεμένη, είχε κρύψει την καταγωγή της, είχε κρύψει το όνομά της, άλλο όνομα μου έλεγε ότι είναι, μου έλεγε ότι είναι Ιταλίδα, τέλος πάντως διάφορα τέτοια… Η σχέση αυτή κράτησε γύρω στους έξι μήνες συνολικά. Από εκεί και πέρα εγώ ανέλαβα τις ευθύνες μου όταν γεννήθηκε το παιδί. Της έδινα γύρω στις 2.000 με 3.000 ευρώ το μήνα, προ κρίσης».

Σύμφωνα με τον γιατρό, όταν άρχισε η κρίση και εκείνος της είπε ότι δε μπορεί να της δίνει τόσα χρήματα, η γυναίκα άρχισε να αντιδρά. Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα ζούσε στα βόρεια προάστια και διέθετε αυτοκίνητο 2.000 κυβικών χωρίς να εργάζεται. Για την ακρίβεια σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή της.

Γιατρός: Η κυρία αυτή ζει εκβιάζοντας διάφορους ανθρώπους και παίρνοντας λεφτά. Εμένα μου έχει πάρει πάνω από 100.000. Έχει έρθει στο νοσοκομείο και έχει κάνει φασαρίες.

Έχει γίνει δικαστήριο. Έχω ζητήσει να πάρω εγώ την επιμέλεια του παιδιού, γιατί δεν ασχολείται καθόλου με το παιδί. Έχει έρθει και έχει προκαλέσει φθορές στα αυτοκίνητα της οικογένειάς μου»…

Εικαστικός: Έμεινα έγκυος επειδή με βίασε

Από τη μεριά της εικαστικός, περιέγραψε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για το τι συνέβη μεταξύ τους.

«Δεν είμαι ανήθικη που πήγα με παντρεμένο. Είμαι θύμα βιασμού. Αληθεύει ότι στην αγωγή μου για την αναγνώριση πατρότητας που στράφηκα εναντίον του, ισχυρίζομαι ότι όντως είχα μία μικρή εξωσυζυγική σχέση με τον κύριο αυτόν. Αυτό το έκανα επειδή πλέον υπήρξε ένα παιδί. Δεν ήθελα το παιδί μου ποτέ να μάθει ότι ήταν καρπός βιασμού. Ο λόγος που ο νόμιμος σύζυγός μου δε με χώρισε όταν του ανακοίνωσα ότι είμαι έγκυος αλλά ο πατέρας του παιδιού μου είναι άλλος…. Ο σύζυγός μου δε με χώρισε γιατί δεν τον απάτησα. Έπεσα θύμα βιασμού».

Κατά την ίδια μάλιστα, δεν έχει αυτοκίνητο τύπου τζιπ όπως υποστήριζε ο γιατρός αλλά… ένα «χιλιτρακαρισμένο σαράβαλο», μέσα στο οποίο κοιμόταν κιόλας. «Δεν έχω να φάω…»

Και η ίδια τονίζει:

«Αν δεν είχε πληγωθεί ο γιατρός, θα ήμασταν τα επόμενα θύματα γυναικοκτονίας εγώ και η κόρη μου».


ΠηγήΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια