HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η απώλεια του Λαγδάρη, κέρδος του Κουκοδήμου – Το deal έκλεισε! Ο Γιάννης Λιόλιος «κατεβαίνει» στον Δήμο Κατερίνης


Έτσι είναι ο νόμος της ζωής. Όταν κάποιος χάνει, κάποιος άλλος κερδίζει. Βέβαια για όσους ασχολούνται με την τοπική πολιτική σκηνή, ο τίτλος δεν αποτελεί είδηση, αφού προηγήθηκαν οι συζητήσεις εδώ και πολύ καιρό για τον Γιάννη Λιόλιο και το πολιτικό του μέλλον στο πλευρό του Κουκοδήμου.

Ωστόσο έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα υπάρξουν και επίσημοι «αρραβώνες» των δύο πολιτικών ανδρών. Πάντως όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στα πολιτικά δρώμενα της Πιερίας, μιλάνε για μια win-win συνεργασία Κουκοδήμου – Λιόλιου.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, και που ανακοινώσαμε κατά καιρούς μέχρι σήμερα (διαβάστε εδώ), φαίνεται πως ο Κουκοδήμος θα έχει πρόβλημα στο ψηφοδέλτιό του στις επόμενες δημοτικές εκλογές, αφού όπως δείχνουν τα πράγματα έχει σχεδόν συμπληρώσει το 80% με 90% του επόμενου συνδυασμού του. Εκτός αυτού φαίνεται πως η λίστα των υποψηφίων που αναζητούν μια θέση στην «Εκκίνηση» είναι ακόμη μεγάλη, και γι’ αυτό λέμε πιο πάνω ότι θ Κουκοδήμος θα έχει πρόβλημα, στο ποιόν να πρωτο-βάλει στο ψηφοδέλτιό του.

Θα μου πείτε, «Μην βιάζεσαι φίλε. Έχουμε ακόμη κοντά δυό χρόνια μέχρι τις εκλογές. Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει…».

Σωστά. Μπορεί να πέσει ένας κομήτης πάνω στην γη και να φέρει τα πάνω, κάτω. Γιατί μόνο ένα τέτοιο γεγονός θα είναι ικανό ν’ ανατρέψει τα σημερινά δεδομένα.

Δεδομένου ότι ο ίδιος (ο Κουκοδήμος) δήλωσε ήδη ότι θα διεκδικήσει την Δημαρχία για τουλάχιστον ακόμη μια θητεία, (ίσως και περισσότερες φυσικά, αλλά είναι πολύ νωρίς να το ξέρουμε αυτό), και της κατάστασης που επικρατεί στην αντιπολίτευση του Δήμου, όλα τα παραπάνω είναι απλά ασφαλή συμεράσματα.

Παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα πολιτικά και παραπολιτικά δρώμενα της Πιερίας, και όποτε έχουμε κάτι νεότερο να είστε σίγουροι ότι θα το μοιραστούμε μαζί σας χωρίς φόβο, και κυρίως χωρίς καθυστέρηση… Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στην Kapa News

 

Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια