Τα rapid test των ανεμβολίαστων πληρώνει μια εκκλησία στο Γκύζη ώστε να μπορούν να εισέλθουν σε αυτή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, αφού τα μέτρα που ισχύουν προϋποθέτουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού για τους πιστούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο ώστε να μπουν στους ιερούς ναούς.
Ο Επίτροπος κ. Γιώργος Μπουκουβάλας είπε ότι την περασμένη Κυριακή ο ιερέας στην εκκλησία ανακοίνωσε ότι για να μην υπάρχει το πρόβλημα να πει κάποιος από τον κόσμο ότι δεν έχει χρήματα να πληρώσει το rapid test, τότε να πηγαίνει να το κάνει στο γειτονικό φαρμακείο Παρασκευές και Κυριακές.
«Πηγαίνουν και το υπερεκμεταλλεύονται ορισμένοι, αλλά δεν μας νοιάζει», είπε ο κ. Μπουκουβάλας και πρόσθεσε ότι ο στόχος του ναού είναι «να διευκολύνουμε τον κόσμο και να μην έχει δικαιολογία ότι με διώξατε από την Εκκλησία».
«Θα έρθεις να προσευχηθείς αλλά τηρώντας τα μέτρα», σημείωσε ο Επίτροπος και ανέφερε ότι από την εκκλησία έχει μοιραστεί έντυπο για την ευαισθητοποίηση του κόσμου, στο οποίο τονίζεται ότι ευθύνη δεν είναι μόνο ο εαυτός μας αλλά και ο διπλανός μας.
Σύμφωνα με τον κ. Μπουκουβάλα, οι έλεγχοι στην είσοδο του ναού που θα περάσουν οι καθήμενοι γίνονται κανονικά και συμπλήρωσε ότι χθες Πέμπτη (25.11.2021) που δεν έβρεχε, οι πιστοί άναβαν το κερί στο εξωτερικό χώρο του ναού για ασφάλεια.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!