Επιχείρηση εντοπισμού ενός 50χρονου είναι σε εξέλιξη από χθες το βράδυ (6.12) στην περιοχή Κατάβαση στη Χίο, ο οποίος είχε πάει να μαζέψει μανιτάρια και έκτοτε αγνοείται.
Η οικογένειά του ειδοποίησε τις Αρχές, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός που είχε σαν αποτέλεσμα να βρεθεί το αυτοκίνητό του σε δρόμο κάτω από την Κατάβαση αλλά όχι και ο ίδιος αναφέρει το politischios.gr.
Η τελευταία επικοινωνία του 50χρονου με τη σύζυγό του ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν και της είπε ότι θα επιστρέψει σε λίγο, όμως έκτοτε αγνοείται.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!