HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Χριστόφορος Ζαραλίκος: Χαμός και αντιδράσεις για το επεισόδιο με τη Σάσα Σταμάτη


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την «εισβολή» της Σάσας Σταμάτη στη σκηνή και τη διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου. Αντιδράσεις από Οικονόμου και ΚΚΕ.
Όλα ξεκίνησαν αργά χθες το βράδυ με ένα tweet του Χριστόφορου Ζαραλίκου και ακολούθησε βίντεο από το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε με τη Σάσα Σταμάτη.

«Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός Κυριάκο Μητσοτάκη μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».


Στο βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται η δημοσιογράφος να έχει ανέβει στη σκηνή, να έχει σταματήσει την παράσταση και να αντιδρά έντονα στη σάτιρα που έκανε ο γνωστός κωμικός.


Το περιστατικό κράτησε λίγα λεπτά και η Σάσα Σταμάτη με άτομα που τη συνόδευαν να αποχωρούν.

Πριν από λίγα λεπτά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τοποθετήθηκε για το περιστατικό:

«Η κοινωνία μας έχει εμπεδώσει την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης, πρωτίστως της σάτιρας, όσο αιχμηρή και αν είναι. Κάθε απόπειρα, έργω ή λόγω, βίαιης παρεμπόδισης της είναι ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα, πόσω μάλλον όταν έχει χαρακτηριστικά αυτοδικίας.»


Αλλά και το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Σημάδι τεράστιας σήψης κι αυταρχισμού η διακοπή θεατρικών παραστάσεων από δήθεν “αγανακτισμένους” σε ρόλο “μπράβου”, επειδή διάφοροι επιχειρηματικοί, πολιτικοί ή άλλοι παράγοντες ενοχλούνται από τη σάτιρα των καλλιτεχνών. Το γεγονός ότι η κυβέρνηση και το υπουργείο Πολιτισμού δεν έχουν ακόμη τουλάχιστον καταδικάσει το γεγονός, δείχνει την ανοχή τους απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.»




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια