Η Επιτροπή Εμβολιασμού έδωσε και επίσημα το “πράσινο” φως: η 4η δόση του εμβολίου για τους ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς θα γίνεται τρεις μήνες μετά την 3η δόση.
Την απόφαση αυτή της Επιτροπής Εμβολιασμού για την 4η δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού σε ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς είχε προαναγγείλει, ουσιαστικά, νωρίτερα, ο Μάριος Θεμιστοκλέους.
Η απόφαση για την 4η δόση στους συγκεκριμένους ασθενείς αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή άμεσα και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για να κλειστούν τα ραντεβού.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάρχουν ήδη περιπτώσεις πολιτών που έχουν λάβει μήνυμα μετά την τρίτη δόση πως ο εμβολιασμός τους θα ολοκληρωθεί μετά την τέταρτη. Όπως εξήγησε ο Μάριος Θεμιστοκλέους, πρόκειται προφανώς για άτομα που ανήκουν στους ανοσοκατεσταλμένους.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!