HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Προσοχή ΜΗΝ τις χρησιμοποιείτε: Ανακαλούνται άμεσα ακατάλληλες μάσκες ΚΝ95

Δεν έχουν τέλος οι ανακλήσεις ακατάλληλων μασκών ΚΝ95 και FFP2 .Για την ανάκληση από την αγορά μασκών λόγω ακαταλληλότητας ενημερωθήκαμε μέσω των Κοινοποιήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την τρέχουσα εβδομάδα για τα µη ασφαλή προϊόντα του Συστήµατος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX).


Ποιες μάσκες ΚΝ95 ανακαλούνται

Ονομασία KN95 protective Mask

Τύπος/αριθμός μοντέλου Protective Mask KN95

Η συγκράτηση σωματιδίων/φίλτρου του υλικού είναι ανεπαρκής (μετρούμενες τιμές: τόσο χαμηλή όσο 57 %), και η μάσκα δεν προσαρμόζεται σωστά στο πρόσωπο. Κατά συνέπεια, το προϊόν δεν πληροί τις απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας· ως εκ τούτου, ακόμη και αν συνδυάζεται με άλλα συνιστώμενα μέτρα, ενδέχεται να μην προστατεύει δεόντως. Το προϊόν δεν συμμορφώνεται με τον κανονισμό για τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) και με το σχετικό ευρωπαϊκό πρότυπο EN 149.

Περιγραφή: 5 λευκές αναπνευστικές μάσκες πέντε στρώσεων με επισήμανση μόνο με KN95 GB2626-2006, με ορατό βραχίονα μύτης σε συσκευασία φύλλου με μαύρο αποτύπωμα «KN95 προστατευτική μάσκα». Προϊόν που πωλείται στο διαδίκτυο, ιδίως μέσω eBay που πωλείται μέσω eBay με αριθμό 224389518393.

Η συνολική ικανότητα διήθησης της μάσκας είναι ανεπαρκής (μετρούμενες μέσες τιμές: έως και 83 %). Κατά συνέπεια, το προϊόν δεν πληροί τις απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας· ως εκ τούτου, ακόμη και αν συνδυάζεται με άλλα συνιστώμενα μέτρα, ενδέχεται να μην προστατεύει δεόντως.

Ο λόγος ανάκλησης των συγκεκριμένων μασκών ΚΝ95 και φωτογραφίες τους

Το προϊόν δεν συμμορφώνεται με τον κανονισμό για τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) και με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 149.

Κουτί από χαρτόνι με 20 κομμάτια.

Η συγκράτηση σωματιδίων/φίλτρου του υλικού είναι ανεπαρκής (μετρούμενες τιμές: έως και 84 %). Επιπλέον, η μάσκα μπορεί να μην διαθέτει κλιπ μύτης, επομένως δεν μπορεί να προσαρμοστεί σωστά στο πρόσωπο του χρήστη. Κατά συνέπεια, το προϊόν δεν πληροί τις απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας· ως εκ τούτου, ακόμη και αν συνδυάζεται με άλλα συνιστώμενα μέτρα, ενδέχεται να μην προστατεύει δεόντως.

Το προϊόν δεν συμμορφώνεται με τον κανονισμό για τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) και με το σχετικό ευρωπαϊκό πρότυπο EN 149.Περιγραφή5-συσκευασία αναπνευστικών μάσκες προσώπου με την επωνυμία FFP2, σε διαφανή συσκευασία φύλλων.
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια