Λύνεται το μυστήριο στα Γιάννενα για τις διαρρήξεις που είχαν σημειωθεί τον περασμένο Οκτώβριο σε σπίτια της πόλης…
Ταυτοποιήθηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τα στοιχεία Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος μαζί με άγνωστους συνεργούς του, που είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών, μετέβησαν το απόγευμα της 15/10/2021 με μισθωμένο αυτοκίνητο στην πόλη των Ιωαννίνων.
Στη συνέχεια, με διάρρηξη ή από ανασφάλιστο σημείο κατά περίπτωση, εισήλθαν σε δύο διαμερίσματα και ένα σπίτι εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα, χρυσαφικά και χρήματα, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 11.000 ευρώ περίπου.
Χαρακτηριστικό του τρόπου δράσης τους είναι ότι κατά την παραμονή τους στις οικίες, τοποθετούσαν σύρτη στην εξωτερική πόρτα για να εμποδίσουν την είσοδο των ενοίκων κατά την επιστροφή τους. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!