HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πιθανότατα σήμερα η μονομαχία Γεωργιάδη - Πολάκη στη Βουλή


Σύμφωνα με πληροφορίες στην λίστα ομιλητών που θα καταθέσει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο ο κ. Πολάκης βρίσκεται στην δεύτερη θέση

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την διεξαγωγή της νέας μονομαχίας των Αδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη στην Βουλή καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το προαναγγελθέν ραντεβού των δύο μεταφέρθηκε για την σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας αντί της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην λίστα ομιλητών που θα καταθέσει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο ο κ. Πολάκης βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Αυτό σημαίνει ότι εκτός απροόπτου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας αναμένεται να τοποθετηθεί σήμερα περίπου στις 20:00 - 20:30 μετά την τοποθέτηση των εισηγητών και ειδικών αγορητών όλων των κομμάτων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της Ολομέλειας θα βρίσκεται και ο υπουργός Ανάπτυξης. Υπενθυμίζεται χθες το βράδυ ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε άγρια και χυδαία επίθεση στον κ. Γεωργιάδη στο καφενείο της Βουλής.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης πλησίασε τον υπουργό και του είπε «την ερχόμενη Τρίτη να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι» υποσχόμενος με τον τρόπο αυτό σφοδρή επίθεση αρνούμενος να αποδεχθεί την εισαγγελική αρχειοθέτηση της υπόθεσης Novartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διάλογος έχει ως εξής

Πολάκης: θα τα πούμε μεθαύριο

Γεωργιάδης: όποτε θέλεις

Πολάκης: να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι την Τρίτη στην συζήτηση για τον Αναπτυξιακό

Γεωργιάδης: με απειλείς; Θα σου κάνω αγωγή 1 εκατ. ευρώ. Να μου ζητήσεις συγγνώμη για την Novartis

Πολάκης: οι υποθέσεις όπως μπαίνουν στο αρχείο με τον ίδιο τρόπο ανασύρονται

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η κατάσταση θα μπορούσε να ξεφύγει από την λεκτική αντιπαράθεση αν δεν υπήρχε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Συγκεκριμένα από την πλευρά της ΝΔ επενέβη ο Βασίλης Σπανάκης που στάθηκε μεταξύ των δύο ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ο Νίκος Φίλης για να συγκρατήσει τον κ. Πολάκη.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια