HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σοκαριστικό βίντεο από το Βρυξέλλες: Ανδρας σπρώχνει στις γραμμές του μετρό μια ανυποψίαστη γυναίκα


Στα χέρια των βελγικών Αρχών βρίσκεται άνδρας που έσπρωξε μία γυναίκα στις γραμμές του μετρό στο σταθμό Rogier των Βρυξελλών. Η γυναίκα σώθηκε χάρη στο έγκαιρο σταμάτημα του συρμού του μετρό.
Η γυναίκα σπρώχτηκε στις γραμμές την ώρα που ο συρμός προσέγγιζε τον σταθμό. Όταν έγινε αντιληπτό το συμβάν όσοι ήταν στο σημείο την βοήθησαν να βγει έγκαιρα από τις γραμμές.

Όπως βλέπουμε και στο σοκαριστικό βίντεο ο μηχανοδηγός του συρμού είδε την πεσμένη γυναίκα και αμέσως τράβηξε το φρένο έκτακτης ανάγκης. Αυτή του η κίνηση ήταν αρκετή για να σωθεί η γυναίκα.

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του σταθμού φαίνεται ένας άνδρας να κινείται πάνω - κάτω και στη συνέχεια να σπρώχνει τη γυναίκα στις γραμμές. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις ενώ τόσο η γυναίκα όσο και ο οδηγός του συρμού μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο δράστης μόλις πέταξε στις γραμμές τη γυναίκα έσπευσε να εξαφανιστεί. Ωστόσο σύμφωνα με την εισαγγελία των Βρυξελλών συνελήφθη λίγο αργότερα.

Δείτε το βίντεο:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια