Απολαύστε τα σκέτα ως ορεκτικό ή προσθέστε τα σε μοσχαράκι
Υλικά
- 2 κ. σ. ανάλατο βούτυρο
- 450 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 3/4κ. γλ. αλάτι
- 1/4 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
- 3/4 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί
- 1 κ. σ. φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Λιώστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι ή κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Προσθέστε τα μανιτάρια και μαγειρέψτε μέχρι να βγάλουν το ζουμί τους και να μαλακώσουν, για 5 με 7 λεπτά.
- Προσθέστε το αλάτι και το πιπέρι και συνεχίστε το μαγείρεμα μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους.
- Ρίξτε στο σκεύος το κρασί και το δεντρολίβανο και αφήστε να σιγοβράσει. Μόλις πάρει βράση μαγειρέψτε για 3 λεπτά.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!