Στην διαδικασία των δημαιρεσιών που διεξάγεται αυτή την ώρα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης για την εκλογή Προεδρείου στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, ο κ. Θεοφάνης Τερζόπουλος επανεκλέχθηκε και θα υπηρετήσει απο την θέση του προέδρου έως το τέλος της θητείας τησ σημερινής διοίκησης του Δήμου Κατερίνης.
Πριν λίγα λεπτά δημοσιεύθηκε η παρακάτω δήλωση στο facebook απο την επίσημη σελίδα του δήμου:
"Εκλογή Προεδρείου στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης
Εκ νέου Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης εκλέχθηκε ο Φάνης Τερζόπουλος, ενώ τη θέση του Αντιπροέδρου κατέλαβε ο Λάζαρος Ντόντης και τη θέση του Γραμματέα Απόστολος Λιακόπουλος.
Η διαδικασία συνεχίζεται αυτή την ώρα με την εκλογή μελών στην Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δημου Κατερίνης"
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!