HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πώς ένας σύλλογος εργαζομένων σε τράπεζα κατάφερε να κλείσει συμφωνία για PCR τεστ μόλις 25 ευρώ [βίντεο]


Όταν υπαρχει καλή θέληση και γνώση της αγοράς, οι ευκαιρίες και καλές οικονομικές προσφορές είναι εφικτές.
Όπως αυτή που πέτυχαν οι εργαζόμενοι στην Τράπεζα Πειραιώς, οι οποίοι - χάρη στις ενέργειες του Σωματείου Εργαζομένων τους - κατάφεραν να κλείσουν συμφωνία για μοριακό τεστ κορονοϊό (pcr test) σε συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο, με τιμή μόλις 25 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Ανάπτυξης έχει ορίσει πλαφόν στην τιμή των pcr test σε διαγνωστικα κέντρα στα 47 ευρώ.

Έτσι περίπου 15.000 εργαζόμενοι στην Πειραιώς, καθώς και οι συγγενείς πρώτου βαθμού, πλέον πληρώνουν 25 ευρώ για μοριακό τεστ όσο συχνά θέλουν. "Η συμφωνία προέκυψε ενώ είχαμε ξεκινήσει με άλλο ιδιωτικό εργαστήριο τη συνεργασία για PCR στα 30 ευρώ. Δόθηκε μάχη και ο Σύλλογος πέτυχε το ακατόρθωτο των 25 ευρώ, είπε στην εκπομπή της ΕΡΤ "Συνδέσεις", ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Μιχάλης Ωρολογάς.

Από το Σεπτέμβρη ήταν, όπως λέει ο β’ γραμματέας του συλλόγου "τρομακτική" η προσπάθεια και δύσκολη η διαπραγμάτευση ενώ ήδη οι εργαζόμενοι είχαν εξασφαλίσει rapid test έναντι 5 ευρώ.

Παράλληλα είχαν δοθεί εκατοντάδες δωρεάν rapid test με ιδιωτική πρωτοβουλία τα οποία και εξαντλήθηκαν.

"Η Περιφέρεια "πονάει" και καταβάλλονται προσπάθειες να υπάρξουν ανάλογες συμφωνίες για τους εργαζομένους", είπε επίσης ο Μιχάλης Ωρολογάς.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια