Φωτεινή σηματοδότηση τοποθετεί σε επικίνδυνα σημεία εντός του αστικού ιστού Κατερίνης η αντιδημαρχία Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας.
Οι δύο πρώτες φωτεινές πινακίδες με την ένδειξη «STOP» τοποθετήθηκαν σε διασταυρώσεις οδών, όπου έχουν σημειωθεί κατά το παρελθόν τα περισσότερα ατυχήματα. Οι προειδοποιητικοί σηματοδότες, διαθέτουν λαμπτήρες τύπου LED και ενεργειακή αυτονομία και ήδη έχουν τεθεί σε λειτουργία στη διασταύρωση των οδών Βασιλέως Β’ με Ηρακλείου και Αγίας Παρασκευής με Βασιλέως Β’.
«Καταγράφουμε τα σημεία και προχωράμε σε στοχευμένες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας», δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.
«Σε πρώτη φάση θα τοποθετηθούν 10 φωτεινές πινακίδες “STOP” σε αντίστοιχα σημεία της πόλης. Η αρμόδια υπηρεσία, έχει καταγράψει τα επικίνδυνα σημεία και σταδιακά προχωρά στην εγκατάστασή τους, με στόχο την ασφαλή κίνηση οχημάτων και πεζών», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας Γιώργος Κυριακίδης.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!